27 Eylül 2010 Pazartesi


Zamanın İki Yüzü


Ey zaman, sen değilmisin bitmesin istediğim anları silip süpüren, ardından unutturup acıları yine yüzümü güldüren..

Ey zaman, yine sen değilmisin, yüzümdeki çizgileri belirginleştiren, öğrettiğin onca şeyden sonra aynı heyecanı hissedemeyeceğimi gösteren.. Dolayısıyla gülüşlerimi anlık tebessümlere çeviren..

Ey zaman.. Beni sana esir ettiler..!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Astsubay Remzi Sincer ve Eşi Filiz Özkan Ozkan Sincer Filiz Sincer hakkında , #RemziSincer #FilizOzkan #FilizSincer kimdir ?
ASTAUBAY KİDEMLİ BASCAVUS REMZİ SİNCER ADLI KİSİ, İZMİR MENDERESTE TESADUFEN TANİK OLDUGUM BİR OLAY , yıllardır bir çocuğu varmış, ve çocukken terk etmiş , yaninda iki tetikçisi ve kardeşi avukat olduğunu anladığım ve adinin Metin Bey dedikleri büyük ihtimalle #MetinSincer dır soyadı kardeşi ise
Bhnlar 4kisi çocuğu köşe sıkıştırmış hem çocuğuna yıllardır Babalık görevini yapma hem de çocuğu dönüyorlardı . gorduklerim karşında RESMEN KANİM DONDU.

içim açısı o gence yapılanlara , umarım o Ast Subay resmi Sincer ve esi filiz Sincer filiz özkan alanlarından bulurlar.



Bu karisi filiz okanda ,tam bir yuva yıkanmış evlenmeden önce , bu adamın evli olduğunu bilmiyormuş ona rağmen evlenmiş yuvayı yıkmış TANİYAN BİLEN VARSA YORUM YAZSSİN GERCEKTEN olayda etkilendim .

O genci köşeye çekmişler İzmir menderes köylüm lokantası yagmurlu bir havada , gidip girmek istedim polis çağırmak ama o gence gerçektn gencin anlattıkları çok korkunç şeylerdi

Bu metin Sincer avukat idi belli ve çocuğun arkasında tüm planı yapan kişi bunlar gibileri nasıl avukatlık yapıyor allah havale şeref desen kelime anlamını bilmezler çocuk duyduklarimdan , bunların iki kardeşi öldürülmüş ve bu şahıs kendi yuzsuzluklerini co uktan ginvini alihirlat . yazık.


Olay keşke tam bilevilsem ama remzi Sincer astsubay kıdemli bascavuz İzmir menderes TSK görevlisi bunun gibileri nasıl bu şerefli mesleği yapıyor.


Avukat kardeş metin Sincer adini duyduğum şahıs yaninda iki başka tutuğu adam ile menderes İzmir köylüm cafe de bu çocuğu darp ettiler hakaret ettiler üstüne anladığım kadarıyla da tam bir şeref yoksunluğu kendi geçmiş bozuk geçmişleri ve bozuk tavırları ile oysa simdi kendilerini nasılsa toplum içinde iyi ve merhametli gösteriyorlardı .


Bu ve bunun gibilerin ne haysiyet ileri nede serflerin nede de omurları olduğunu dusunmuyorum.



Belki vicdanlarına her gece hem an obalara hatırlatır ve birazcık varsa omurları









* Remzi Sincer , Hakkında kimdir

Adsız dedi ki...

selam iyi günler. bir üstteki yorumu kaldırmanızı rica ediyorum.